Selecteer een pagina

Zorgtaxi Almere reserveren

WMO-taxi Almere 

Zorgtaxi Almere is niet de WMO-taxi voor Almere. Wij zijn een commercieel bedrijf dat niet door de overheid wordt gefinancierd en onze klanten betalen dus zelf de kosten van de taxi. Wel kunt u in veel gevallen de kosten bij uw zorgverzekering declareren maar om zeker te zijn of u voor deze vergoeding in aanmerking komt, is het verstandig om eerst contact op te nemen met uw zorgverzekering.  

Geen deeltaxi maar altijd een privé taxi  

Omdat wij geen WMO-taxi zijn en u dus zelf de kosten voor de taxi dient te betalen, bieden we ook geen deeltaxi aan. Bij Zorgtaxi Almere beschikt u dus altijd over een privé-chauffeur die we ‘zorgchauffeurs’ noemen. Onze zorgchauffeurs zijn getraind om u te begeleiden tijdens de rit en zullen er alles aan doen om u te helpen om zorgeloos en op tijd op uw afspraak in bijvoorbeeld het Flevoziekenhuis te komen. Onze zorgchauffeurs rijden u dus niet alleen van A naar B maar helpen u met uw jas als dat gewenst is of helpen u bij het afsluiten van uw woning en nemen daar ook goed de tijd voor. 

Waarom een Zorgtaxi en geen WMO-taxi Almere? 

De WMO-taxi in Almere staat, op zijn zachts gezegd, niet geweldig aangeschreven en wij zijn van mening dat de generatie die recht heeft op een WMO-taxi ons land heeft opgebouwd en dus meer verdient. Er zijn gevallen bekend dat klanten van de WMO uren in de kou zitten wachten op de WMO-taxi en wij vinden dit schrijnend en willen het graag anders doen. Maar zoals de Engelsen het zo mooi zeggen, The Proof of the Pudding is in the eating, ervaart u het zelf en ervaar het verschil met de WMO-taxi. 

Rolstoeltaxi 

Vooralsnog bieden wij geen rolstoeltaxi aan. Wellicht dat wij in de toekomst wel rolstoeltaxi gaan aanbieden. Mochten wij rolstoeltaxi gaan aanbieden dan kunt u de informatie op deze website terugvinden. Uiteraard kunnen wij u wel vervoeren als u gebruik maakt van een inklapbare rolstoel en (met hulp van de zorgchauffeur) zelf kunt instappen.