Selecteer een pagina

Zorgtaxi Almere reserveren

Taxi Salders WMO-taxi  

Taxi Salders verzorgt momenteel in Almere de WMO-taxi. Zorgtaxi Almere is GEEN WMO-taxi en verzorgt betaalbare commerciële taxiritten in Almere met zorg voor de passagier.  De WMO-taxi van Taxi Salders wordt aangeboden door de gemeente terwijl klanten van Zorgtaxi Almere, kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid maar wel zelf dienen af te rekenen. In sommige gevallen is uw zorgverzekering bereid om de taxikosten te vergoeden. Neem daarvoor eerst contact op met uw zorgverzekering.   

Taxi Salders biedt deelritten aan   

Omdat wij geen WMO-taxi zijn, kunnen wij u een privé-taxi aanbieden tegen betaalbare prijzen. U hoeft dus niet voor een kort ritje een lange tijd in de taxi te zitten en meerdere mensen op te halen of weg te brengen zoals bij taxi Salders het geval is. Wij rijden u rechtstreeks van A naar B met de zorg die u verdient. Onze chauffeurs zijn getraind om u een veilige en gezellige rit aan te bieden naar uw zorgaanbieder of naar familie. Bij ons maakt het niet uit of een rit kort is of lang, voor elke klant nemen wij de tijd.  

Waarom zou ik kiezen voor Zorgtaxi Almere en niet voor Taxi Salders  

De WMO-ritten in Almere worden uitgevoerd volgens andere kwaliteitsnormen dan die van Zorgtaxi Almere. Wij geloven dat met name de generatie die de taxi nodig heeft meer verdient dan een dagdeel ‘rond hobbelen’ in een taxi. Daarbij hanteren wij andere normen qua chauffeurs en uitstraling van onze taxi’s ten opzichte van de WMO-taxi in Almere. 

Zorgchauffeurs  

Onze chauffeurs noemen wij geen taxichauffeurs maar ‘zorgchauffeurs’. Chauffeurs die de tijd nemen voor de klant. Helpen met het afsluiten van uw woning en als het nodig is uw jas dichtknopen en u comfortabel helpen met het instappen in de taxi. In onze ogen is dat een normale service en die service bieden wij u graag aan.

Waarom kan Zorgtaxi Almere wel goede zorgritten aanbieden?

De tarieven die WMO-taxibedrijven zoals taxi Salders vergoedt krijgen van de overheid zijn minimaal. Om toch een bepaalde omzet te kunnen halen mogen zij taxiritten combineren.

Zorgtaxi Almere rekent minimale commerciële tarieven, tarieven waarvan wij hebben gezegd dat we ervoor kunnen rijden en ook de zorg kunnen bieden die klanten nodig hebben. Het is duidelijk dat wij hierin een keuze hebben gemaakt en daardoor niet de hele markt kunnen bedienen, maar dat is ook zeker niet wat wij willen.

Zorgtaxi Almere wil graag de groep klanten rijden die kwaliteit en betrouwbaarheid wel hoog in het vaandel hebben staan. Dat maakt ons werk leuker, de klanten tevreden en daardoor ons werk nog weer leuker.

Klik hier voor de website van Taxi Salders voor WMO-ritten. Kijk hier voor taxi vervoer Almere.