Selecteer een pagina

Zorgtaxi Almere reserveren

Flevoziekenhuis taxi 

Flevoziekenhuis taxi van Zorgtaxi Almere. Hebt u een afspraak in het Flevoziekenhuis, of in het Ter Gooi ziekenhuis of welk ziekenhuis in Nederland dan ook. En wilt u op tijd zijn voor uw afspraak zonder dat u ellenlang hoeft te wachten? Of wilt u na uw afspraak niet urenlang hoeven wachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zorgtaxi Almere brengt u veilig, op tijd en direct zonder omwegen naar het ziekenhuis waar u de afspraak hebt. 

Ziekenhuis bezoek is al niet prettig  

Naar het ziekenhuis gaat u natuurlijk al niet voor uw plezier. Maar met onze zorgtaxi doen wij er in ieder geval alles aan om u op prettige wijze naar uw afspraak te brengen. Of het nu een ziekenhuis in de buurt is of ergens anders in het land, wij staan graag voor u klaar.

Brengen en halen jullie alleen naar en van ziekenhuizen? 

Onze diensten gaan natuurlijk veel verder dan alleen een bezoek aan het ziekenhuis. U kunt onze zorgtaxi ook boeken voor bezoek aan huisarts, apotheek, fysiotherapeut of gewoon een bezoek naar familie. Iedereen die behoefte heeft aan een taxichauffeur die meer aandacht besteedt aan de klant en meer oog heeft voor de zorg van de klant kan bij ons een zorgtaxi boeken. In de praktijk worden wij veel geboekt voor bezoeken aan ziekenhuizen omdat daar de afspraken nogal stipt zijn. Mist u uw afspraak in het Flevoziekenhuis, dan kan het zomaar zijn dat u niet meer die dag geholpen kunt worden of dat u een nieuwe afspraak moet maken. 

Ervaar het zelf  

Wij kunnen natuurlijk zelf zeggen hoe stipt we zijn, maar beter kunt u het zelf ervaren. Boekt u uw zorgrit bij Zorgtaxi Almere en ervaar het verschil.

Meer info over het Ter Gooi ziekenhuis